Znate li šta danas radi klinac iz filma E.T? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li šta danas radi klinac iz filma "E.T"? (VIDEO)

Evo kako izgleda i u kojem hitu igra, a niste ga prepoznali!

Sigurno se sećate filma Stivena Spilberga "E.T", o vanzemaljcu koji slučajno završava na Zemlji i malom Eliotu koji se sa njim upušta u pustolovinu?



Izvor: YouTube/MovieclipsClassicTrailers

Glumac Henri Tomas imao je samo devet godina kada je dobio ovu ulogu, koja ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je lansirala u zvezde, donela mu nominaciju za Zlatni globus, ali i probleme.

"Posle snimanja i premijere, vratio sam se u gradić u Teksasu, u istu školu. Deca su me zadirkivala, a onda je počelo i maltretiranje. Tukli su me, nabili mi glavu u WC šolju... Moji roditelji su pokušavali da me podrže, ali nisu mi dali da se dalje bavim glumom. Mislili su da je ta jedna uloga bila slučajnost," rekao je on.

Henri sada ima 47 godina, igra u hit horor seriji "The haunting of Hill house" na striming servisu Netflix, pogledajte kako izgleda!

Evo i trejlera serije koja je opčinila horor fanove!



Izvor: YouTube/Netflix

Za nas će, ipak, uvek ostati Eliot...



Izvor: YouTube/NickSkizz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.