Znate li koliko žena ne nosi gaćice?

Izvor: Press, 12.Mar.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li koliko žena ne nosi gaćice?

Da li ste ikada razmišljali o tome koliko žena zapravo ne nosi donji veš kada izlazi iz kuće? Reč je o cifri koja uopšte nije zanemarljiva. Štaviše.
Istraživanje koje je na ovu temu radio časopis Vanity Fair pokazalo je da čak 25 odsto pripadnica nežnijeg pola izlazi iz kuće bez gaćica, bilo da nose pantalone ili suknjice.
Od njih 25 odsto, čak 13 je priznalo da to rade povremeno, odnosno bar jednom nedeljno, dok je 7 procenata žena izjavilo da to rade non-stop. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Bilo da ste protivnik ili pristalica ovog novog trenda, znajte da ovakve egzibicije ženama definitivno mogu da povećaju samopouzdanje, učine da se osećaju seksi i poboljšaju njihov seksualni život.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šokiraćete se koliko žena ne nosi gaćice?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2014

Da li ste ikada razmišljali o tome koliko žena zapravo ne nosi donji veš kada izlazi iz kuće? Reč je o cifri koja uopšte nije zanemarljiva. ..Foto: Ilustracija  ..Istraživanje koje je na ovu temu radio časopis "Veniti Fer" pokazalo je da čak 25 odsto pripadnica nežnijeg pola izlazi iz kuće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.