Zlostavljao dete, pretio mu zatvor, a igraće protiv Zvezde

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlostavljao dete, pretio mu zatvor, a igraće protiv Zvezde

Najbolji strelac Jang Bojsa, protivnika Crvene zvezde u plej-ofu za prolaz u Ligu šampiona je 26-godišnji Žan-Pjer Nsame. Kamerunac blista na terenu, a moglo je da se desi da bude – robijaš.
Na meču kvalifikacija za LE Spartak M. – Tun, naša kladionica nudi kvotu 3.05 za igru 1&GG.
Nsame je, naime, kao igrač Serveta iz Ženeve, bio na meti istrage zbog zlostavljanja sopstvenog deteta. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << On je jeseni 2017. došao u bolnicu noseći petomesečnu bebu. Dete je imalo vrtoglavicu, gubilo je svest i postojala je opasnost da ostane slepa.
Švajcarski lekari su detaljno pregledali njegovu ćerkicu i ustanovili da ju je otac tresao! Pokrenuta je istraga i, prema zakonu u Švajcarskoj, Nsameu je pretila kazna od 15 godina zatvora. Ujedno, dobio je sudsku zabranu prilaska ćerkici. Slučaj je kasnije odbačen, uglavnom zato što dete nije pretrpelo posledice.
Nsame je 2017. iz Serveta prešao klub iz Berna. Samo ove sezone je postigao četiri gola na prva četiri meča švajcarskog prvenstva.

The post Zlostavljao dete, pretio mu zatvor, a igraće protiv Zvezde appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.