Zijo Valentino i Marta Keler snimili duet

Izvor: Blic, 12.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zijo Valentino i Marta Keler snimili duet

Zijo Valentino, vođa istoimene sarajevske grupe, i njegova devojka Marta Keler, glumica, snimili su duet „Idu, idu" sa kojim će se takmičiti na predstojećem Radijskom festivalu.

- Pesma je tužna, ljubavna balada i nema ništa zajedničko sa Zijinom i mojom vezom koja je divna i prelepa. Prvi put pevam i veoma sam uzbuđena zbog toga - kaže Marta i dodaje da je Zijo otkrio njen talenat za muziku još tog sudbonosnog 20. januara kada su se upoznali i na prvi pogled zaljubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u emisiji kod Lee Kiš na „Pinku".

- Nikada nisam planirala da se bavim pevanjem, iako često pevušim za svoju dušu, ali sam pristala da snimim duet jer je pesmu napisao moj Zijo koga puno volim i mislim da će biti veoma interesantno kada se zajedno pojavimo na sceni - kaže glumica koja je rasla uz muziku grupe „Valentino" i ne sanjajući da će jednoga dana njene omiljene pesme „Oka tvoja dva" i „Ne daj mi da govorim u snu" Zijo pevati samo njoj na uvo. On je njen film „Virdžina" gledao nekoliko puta i uvek za Martu govorio: „Ova slatka mala će izrasti u prelepu devojku".

Čim su se uživo videli, zaljubili su se do ušiju i već deset meseci ovaj Sarajlija i mlada Kikinđanka žive zajedno u Beogradu. Njih dvoje su nerazdvojni, a prvi put su se razdvojili kada je Marta proletos bila u kući „Velikog brata". Zijo je trenutno na turneji u Americi, a popularna Virdžina priča da veoma teško podnosi razdvojenost.

- Od 31. avgusta nisam videla mog Ziju i strašno patim za njim. Ubija me čežnja! Ovo je najgori period u mom životu. Ne mogu da dočekam ponedeljak kada će se napokon vratiti u Beograd - priča Marta koja će svog Ziju čekati na aerodromu. A šta će biti ako je on tom prilikom zaprosi?

- (smeh) Ne znam. Nasmejaću se glasno. Ne želim papir jer on može da pokvari sve. Deset meseci živimo u bajci, a poznato je da se sve bajke završavaju venčanjem. E pa, ja ne želim da se naša završi - zaključuje Marta.

Radijski festival

FERAS 07, pop festival Radija S, počinje 20. oktobra, a finale i superfinale biće održano 7. i 8. decembra u Centru „Sava". Slušaoci Radija S i još 30 lokalnih radio stanica SMS glasovima i uključenjem u program glasaće za svoje favorite i tako izabrati 24 finaliste koji će nastupiti 7. decembra. U superfinalu 8. decembra, na kojem učestvuje 12 finalista, glasovi publike sabiraju se sa glasovima stručnog žirija koji čine kompozitori i muzički urednici radio stanica. Zbir ovih glasova određuje pobednika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.