Izvor: Piplmetar.rs, 26.Mar.2024, 03:30

Ženske navike koje muškarci nikada neće razumeti

„Muškarci su s Marsa – žene su sa Venere“, pa nije ni čudo što se ne razumemo u mnogim situacijama. Naročito kada su ženske navike u pitanju. 
Muškarci su osvojili svemir, ali još ne mogu da dokuče strukturu ženskog univerzuma. Stoga se naše svakodnevne navike i dalje smatraju neshvatljivim i apsurdnim. Podsetimo se šta najčešće izaziva zbunjenost kod pripadnika jačeg pola.
Koje su to ženske navike koje zbunjuju muškarce 1. Putujte samo sa velikim koferom Idete samo na produženi vikend, a jedva ste zatvoritli najveći kofer jer je pretrpan garderobom, obućom i kozmetikom. To muškarci nikada neće razumeti. A žene s druge strane vole da su uvek spremne, nikad se ne zna kad će im nešto zatrebati....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.