Žene ne pamte imena bivših partnera

Izvor: Dzungla.org, 14.Okt.2011, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene ne pamte imena bivših partnera

Istraživanje Internet stranice Femfresh sprovedeno na 3.000 žena starosti između 18 i 50 godina otkrilo je da čak 50 % žena voli seks pod uticajem alkohola jer im to omogućava da se opuste i budu pustolovnije.

Zanimljivo je da se čak četiri od deset žena ujutro nije sećalo ni imena osobe sa kojom je provela noć.
Međutim, osim što moraju da se opuste s muškarcima koje jedva poznaju, šokantan je i podatak da čak 75 posto žena voli da popije pre seksa s mužem >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ili dečkom, a čak šest odsto nikad nije imalo seks trezno.
Ketrin Lejkland koja je sprovela istraživanje to je protumačila kao manjak samopouzdanja kod žena, ali upozorava da zbog alkohola žene mogu da izgube kontrolu i imaju više avantura za jednu noć što može dovesti i do brojnih negativnih posledica po njih.
(Izvor: B92)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.