Žena je žena: Stanija otkrila kada zaplače

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena je žena: Stanija otkrila kada zaplače

Iako se nedavno spekulisalo da Stanija Dobrojević radi kao prostitutka u Dubaiju, ona je u emisiji “Magazin In“ priznala da je zbog te glasine i plakala.
Tačnije, voditeljka je pitala da li je neki trač o njoj pogodio, Stanija je odgovorila da često sluša neistine o sebi, ali je naslov da se u Dubaiju prodaje za novac veoma rastužio i da se zbog toga čak i rasplakala.
“Najviše me pogađaju laži, a ova me je jako rasplakala jer ne želim da ljudi veruju u te gluposti”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rekla je Stanija, koja je dodala da je u Dubaiju bila samo jednom i da to svi znaju, a da prostitucija nije bio povod kao što se pisalo.


#svet
The post Žena je žena: Stanija otkrila kada zaplače appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.