Žena fudbalera isprozivala Viktoriju Bekam

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena fudbalera isprozivala Viktoriju Bekam

Vest da je 11-godišnji Kruz, sin Viktorije i Dejvida Bekama, uplovio u muzičke vode i snimio svoj prvi singl izazvala je burne reakcije javnosti, a među onima koji su osudili slavne roditelje što sina tako mladog izlažu pritiscima javnosti i slave bila je i Rebeka Vardi.

Supruga engleskog fudbalera Džejmija Vardija, koja sa njim čeka njihovo drugo dete, nije imala lepe reči za Viktoriju.

- Znam da je to pesma koja je objavljena u humanitarne svrhe, ali to samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ohrabruje i izaziva negativne komentare na društvenim mrežama. Čak i njihov najstariji sin Bruklin objavljuje knjigu. Oni su baš rešili da iskoriste svoje sinove - rekla je Rebeka.

Otkako se Dejvid 2013. povukao sa fudbalskog terena, slavni par uspeo je da dodatno uveća svoje bogatstvo. Ona je izuzetno uspešna modna dizajnerka, a on zarađuje kao maneken.

I njihova deca, iako još maloletna, imaju izgrađene karijere. Najstariji Bruklin (17) bavi se fotografijom, dok se 14-godišnji Romeo već godinama pojavljuje kao model u kampanjama modnih kuća. Osim 11- godišnjeg Kruza, koji je sada pokrenuo muzičku karijeru, imaju i petogodišnju ćerkicu Harper.

Bekamovi su angažovali slavnog menadžera Skutera Brauna, koji je proslavio Džastina Bibera, da malom Kruzu pomogne u izgradnji karijere, a ova odluka izazvala je osude na račun njegovih slavnih roditelja, pošto mnogi smatraju da je on previše mali za to.

Inače, Rebeka Vardi, koja se za fudbalera Lestera udala prošlog leta, važi za jednu od najomraženijih i najbahatijih žena fudbalera, iako se ona trudi svim silama da pobegne od te loše reputacije. Nedavno se slikala naga u poodmakloj trudnoći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.