Zbog statistike Srbije protivnicima se ledi krv u žilama

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog statistike Srbije protivnicima se ledi krv u žilama

“Orlovi” su silno krenuli na Mundobasketu u Kini, a rekordi se ruše i nižu! Izabranici Aleksandra Đorđevića protiv Filipina šutirali su neverovatnih 75 odsto iz igre, što je najbolji procenat na jednom meču još od, najmanje, 1990. godine.
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 za pobedu Srbije nad Italijom sa više od 13 poena razlike.
Na turniru naši košarkaši imaju 70,6 odsto šuta iz igre, a zanimljivo 12 reprezentacija šutira lošije od toga, ali sa linije za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << slobodna bacanja.
Za tri poena srpski košarkaši imaju 59,5 odsto uspešnosti, što je najbolje na turniru u Kini.
Još jedan sjajan podatak je taj što naši košarkaši imaju bolji procenat za tri poena, nego sve ostale reprezentacije u šutu iz igre.
Protivnici Srbije u prva dva kola nisu bili visokog kvaliteta, ali i pored toga “orlovi” su pokazali da se nalaze u sjajnoj formi, raspucali su se i u odličnom raspoloženju čekaju meč s Italijom.
Utakmica između Srbije i Kine igra se u sredu od 13.30.

The post Zbog statistike Srbije protivnicima se ledi krv u žilama appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIŠLJENJE LEGENDE Kraj sezone za Đokovića

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019

Povreda ramena Novaka Đokovića je, izgleda, znatno ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo. Legendarni Džon Mekinro smatra čak da je za svetskog broja jedan završena sezona!. Naša kladionica nudi kvotu 1.75 za pobedu Vavrinke u meču protiv Medvedeva.. – Mislim da Novaka nećemo gledati...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.