Zbog ovoga su se obračunali Alen i Tifa?

Izvor: Mondo, 01.Jan.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga su se obračunali Alen i Tifa?

Na kraju novogodišnjeg koncerta u Crnoj Gori, navodno došlo do koškanja dva pevača Bijelog Dugmeta, a ovo tvrde da je razlog...

Pevači grupe Bijelo dugme, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa su se navodno potukli u Budvi posle novogodišnjeg koncerta, što je šokiralo sve.

Naime, do skandala je došlo na kraju novogodišnjeg koncerta, kada su pevači silazili sa bine. Njih dvojica su se najpre verbalno sukobila, što je dovelo do guranja a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i do tuče, tvrde "Vijesti" i sada pišu da je razlog ovog skandaloznog postupka je navodno to što je Vojičić bio ljut jer je Islamović otpevao deo pesme namenjen njemu.

Frka posle koncerta: Potukli se Alen i Tifa? VIDEO

Svedoci incidenta tvrde da je Vojičić lošije prošao u obračunu, dok Goran Bregović nije želeo da se meša u sukob.

Ovako je bilo na koncertu u Budvi:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.