Zbog ovoga je Sadik doveden u Humsku (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga je Sadik doveden u Humsku (VIDEO)

Nigerijac Umar Sadik nervirao je “grobare” u dvomeču protiv Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope. Loše je krenuo i protiv TSC u derbiju sedmog kola Superlige Sarbije, promašio nekoliko zicera, ali se iskupio bravurom u 44. minutu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Gosti iz Bačke Topole su vodili 1:0 do finiša prvog poluvremena, a onda je fudbaler Rome na pozajmici u Humskoj izveo minijaturu u stilu futsalera. Na malom prostoru je izbacio iz igre defanzivca Antonića, koji nije znao gde se nalazi i onda lepo reagovao i prevario i golmana Filipovića.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara je 2.25. Meč se igra 19. septembra od 21 čas u Humskoj.
Gosti su poveli u 25. sekundi meča. Duronjić je probio po desnoj strani terena, a prvi strelac novajlije u eliti Nenad Lukić je sa 12, 13 metara pod prečku zatresao mrežu Vladimira Stojkovića. Krivac za gol bio je i iskusni šroper crno-belih Bojan Ostojić, koji je loše intervenisao. Odbio je do sredine šesnaesterca domaćina, a a takav poklon Lukić nije propustio.
Posle prvih 45 minuta, rezultat je 1:1.
Članak Zbog ovoga je Sadik doveden u Humsku (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Zbog ovoga je Sadik doveden u Humsku (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.