Zbog nestanka struje evakuisan deo Diznilenda

Izvor: N1 televizija, 28.Dec.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nestanka struje evakuisan deo Diznilenda

Desetak atrakcija u Diznilendu, u Kaliforniji, ostalo je bez struje, u vreme kada taj park za Božić i Novu godinu posećuje veliki broj turista.

Posetioci koji su u sredu ostali u mraku morali su da napuste nekoliko atrakcija u parkovima "Mickey's Toontown" i "Fantasyland", kao i voz koji prolazi kroz park, piše lokalni list.

"Incident se dogodio zbog kvara na transformatoru, a snabdevanje elekstričnom energijom uspostavljeno je u potpunosti posle nekoliko sati", rekla je portparolka Diznilenda Suzi Braun dodavši da niko nije povređen.

U vreme božićnih praznika kalifornijski park sa svojim atrakcijama ostvaruje gotovo puni kapacitet.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo Diznilenda evakuisan zbog nestanka struje

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2017

Desetak atrakcija u Diznilendu, u Kaliforniji, ostalo je bez struje, u vreme kada taj park za Božić i Novu godinu posećuje velik broj turista...Posetioci koji su u sredu ostali u mraku morali su da napuste nekoliko atrakcija u parkovima "Mickey's Toontown" i "Fantasyland", kao i voz koji prolazi kroz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.