Zbog dece smo ponovo zajedno

Izvor: Blic, 16.Dec.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog dece smo ponovo zajedno

Dugo se pričalo o njihovoj ljubavi. Edin Škorić je zbog Ivane Nikolić ostavio svoju tadašnju devojku, misicu Jelenu Jakovljević, venčali su se, dobili dvoje dece Andreu (5) i Aleksu (3), ona ga je pratila u inostranstvu zbog karijere, mnogima su bili uzor za srećan brak. Ipak, ni oni nisu uspeli da istraju u onoj „dok nas smrt ne rastavi”, piše magazin „Puls” u novom broju.

Poznati par se razveo. a sada kada se bura malo stišala, odlučili su da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << progovore za „Puls”.

- Nažalost, tako je moralo da bude. Puklo je! - rekla nam je Ivana Škorić. - Bilo mi je mnogo teško. Bez obzira na to što Edin i ja nismo imali nikakvu veliku svađu i aferu, nego smo se razišli sporazumno, to je bila naša zajednička odluka. Razvod je ogroman šok.

Edin smatra da je najvažnije to što su on i Ivana doneli odluku zajedno.

- Ona i ja smo ostali dobri prijatelji i uvek ćemo biti roditelji našoj deci.

Za svog bivšeg supruga Ivana ima samo lepe reči.

- Srećna sam što je taj čovek bio moj muž i što je otac moje dece. On je sada u Bukureštu, tamo igra i dolazi da vidi decu kad god može - kaže Ivana, a Edin nam je to potvrdio.

- Naravno da mi deca nedostaju. Koristim svaki trenutak da odem za Beograd i budem s njima.

Ovo je samo deo ispovest bivših supružnika, a ostatak možete pročitati u „Pulsu”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.