Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida?

Izvor: 011vodič.com, 24.Dec.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida?

– Najverovatnije je da se priseća veze i da mu nedostajete. Moguće je i da mu nedostajete zbog seksa ili zbog osećaja usamljenosti, ali je vrlo moguće da jednostavno želi da bude vaš prijatelj – kazala je psihološkinja Samanta Rodman.
Ako se vaša veza završila na ružan način, moguće je da se vaš bivši partner oseća krivim zbog nečega što je uradio i pokušava da se iskupi tako što će pokušati da održi normalan odnos sa vama. Još jedna od vrlo mogućih opcija jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << činjenica da vi i vaš bivši imate veliki broj zajedničkih poznanika i prijatelja, pa on želi da izgladi odnos kako se ne biste doveli u neprijatnu situaciju ako se negde sretnete.
Ukoliko ste vi ta osoba koja je prekinula vezu, moguće je da vaš partner želi da raščisti stvari posle raskida pa se zato javlja.
pixabay.com
– Bivši partner pokušava da javi kako bi razjasnio šta se desilo, zašto ste raskinuli i kako biste mu pomogli da lakše preboli raskid i složi stvari u svojoj glavi – rekla je terapeutkinja Ana Pos dodavši da je moguće da on pokušava ponovo da vas osvoji.
Ipak, uzmite u obzir da je vašem bivšem možda dosadno pa želi da ispuni vreme nečim pa vam se zato javlja. Eksperti tvrde da ne treba trošiti previše vremena na razmišljanje o tome šta vaš bivši želi od vas, potrebno je da mu se obratite i direktno i jasno raščistite stvar.
Naposletku, treba da znate da imate svako pravo da ignorišete poruku vašeg bivšeg partnera, posebno ako bi dalji kontakt mogao naštetiti vašem psihičkom zdravlju. S druge strane, ukoliko je veza koju ste imali bila zdrava i dobra, onda odgovorite na poruku i pokušajte da razjasnite stvari na prijateljski način.

The post Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.