Zbog Zadruge optužba za trgovinu belim robljem?

Izvor: Mondo, 17.Okt.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Zadruge optužba za trgovinu belim robljem?

Odeljenje za trgovinu ljudima naložilo Centru za socijalni rad da ispita ima li elemenata krivičnog dela!

Zbog učešća maloletne Mine Vrbaški u rijalitiju Zadruga, njena majka završila je na saslušanju!

Mina, koja je javnosti postala poznata nakon prepiske sa pevačem Šakom Polumentom, u septembru je ušla u rijaliti sa nepunih 18 godina.

ŠESTOGODIŠNJAKINJA u Zadruzi (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube

Njena majka Ivana zbog toga bi mogla da završi u zatvoru, prenosi domaća štampa.

"Dobila sam poziv iz Centra za socijalni rad da odem na informativni razgovor. Kada sam otišla, rečeno mi je da je iz beogradske ispostave Odeljenja za trgovinu ljudima stigao nalog da provere postoje li elementi za krivično gonjenje. Po njihovom mišljenju, ja trgujem Minom, i time što sam je pustila da uđe u rijaliti dovela sam je u opasnost. Videla sam taj papir svojim očima, i očajna sam," rekla je ona za "Informer".

Majka maloletne rijaliti učesnice rekla je i da je pokušavala od nadležnih institucija da dobije pomoć kada je Mina počela "problematično da se ponaša", ali da nije uspela.

"Ne postoji ustanova u koju nisam išla i tražila pomoć, od Centra za socijalni rad, preko policije, psihologa... Svi su mi zatvarali vrata jer je ona bila stariji maloletnik sa 16 godina. Savetovali su me da je čak fizički ne ograničavam jer bih onda ja krivično odgovarala. Mina je sve svojevoljno uradila, a meni se život ruši iz dana u dan," rekla je njena majka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.