Zašto se Keli nije oprostila od Dilana (VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Mar.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Keli nije oprostila od Dilana (VIDEO)

Moćna poruka glumice iz "Beverli hilsa" povodom smrti kolege.

Glumica Dženi Gart, koja je u seriji "Beverli hils" igrala Keli, oglasila se na društvenim mrežama povodom smrti Luka Perija (Dilana Mekeja).

Glumičin prvi post nakon smrti Perija bila je fotografija kćerki Luke, Lole i Fione, koje ima sa bivšim mužem Piterom Fasinelijem.

Naravno, pratioci na društvenim mrežama koji nemaju pametnijeg posla zasuli su je kritikama jer se nije "ni slikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni porukom" oprostila od Perija.

"Zdravo svima. Postavila sam fotografiju svojih kćerki, jer su one moj život. Baš kao što su Lukova deca bila njegov život. I svako ko ga je poznavao, znao je i to, i da je njega baš bilo je*eno briga za društvene mreže. Tako da, ne pretpostavljajte i ne osuđujte nešto što ne znate," napisala je glumica.

Glumci su u seriji igrali mladića i devojku koji se poznaju još od detinjstva, a Keli se oduvek "ložila" na Dilana. U seriji, smuvali su se kada je Dilanova devojka Brenda otišla u Pariz, a kada su Dilan i Brenda kasnije raskinuli, njih dvoje su započeli javnu vezu. U nastavku serije, "90210", otkriveno je da su Keli i Dilan dobili i sina Semija, i na kraju se rastali pa je Keli ostala samohrana majka.

Podsetite se!



Izvor: YouTube/bellasposa23

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američka glumica na meti oštrih kritika

Izvor: B92, 10.Mar.2019

Glumica Dženi Gart (46), poznata po ulozi Keli u planetarno popularnoj seriji devedesetih godina "Beverli Hils", našla se na meti kritika obožavalaca lika i dela nedavno preminulog Luka Perija i to sve zbog jedne fotografije...Dženi, za razliku od ostalih kolega iz serije, nije objavila na društvenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.