Zašto niko ne sme da slika Penelope Kruz?

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto niko ne sme da slika Penelope Kruz?

Telohranitelji slavne glumice koja u Sarajevu snima film 'Venturo al Mondo' sukobili su se sa brojnim fotoreporterima pa je morala da interveniše i policija.

Ispred Kuršumli medrese, u čijem je dvorištu postavljen set četvrtog dana snimanja, okupio se veliki broj znatiželjnika koji su bili oduševljeni kad su čuli da je tu Penelope, ali i fotografa koji su pokušavali da uhvate bar delić atmosfere...
Obezbeđenje koje ima zadatak da spreči upade na set u početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je samo usmeno upozoravalo paparace, ali su onda pokušali i fizički da ih udalje iako su fotoreporteri stajali sa druge strane ulice.
'S obzirom na to da je ulica javni prostor, fotografi nisu hteli da se pomere pa je obezbeđenje primenilo fizičku silu odgurujući nekoliko fotografa', prenosi 'Sarajevo-x.com' čiji je novinar bio među fotografima koji su umalo ostali bez opreme.
Da ne bi došlo do većeg sukoba morala je da interveniše policija, ali su fotografi ipak ostali na ulici.
Prema saznanjima tamošnjih medija, nervoza među filmskom ekipom vlada jer se snimanje ne odvija planiranim tempom, brojne planirane lokacije već su preskočene, a ne 'štima' sve ni među producentskim kućama...
Glumica je po dolasku u Sarajevo tražila zabranu fotografisanja, a njeno kretanje po gradu je ograničeno i uz velike mere ličnog obezbeđenja.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.