Zašto ne vole Radu?

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto ne vole Radu?

Porodica dečka lepe pevačice joj je otvoreno dala do znanja da ona nije najbolji izbor za njihovog sina i brata.

Rada Manojlović je jako zaljubljena i uživa u vezi sa Momirom Gajićem. Ipak, pevačica ima nekih problema... i to sa njegovom porodicom, tačnije njegovom sestrom Tijanom i mamom.

"Njegova mama i sestra Tijana ne vole to što je Rada javna ličnost i što se o njihovoj vezi piše. Ne dopada im se ni njeno zanimanje. Za njih, Rada nikad neće biti dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobra za Momira", kaže izvor upućen u situaciju za "Blic".

Međutim, Momir uopšte ne mari šta njegova mama misli o negovoj devojci, već često spominje kako će da je oženi.

Momirova sestra Tijana se i dalje druži sa njegovom bivšom devojkom Katarinom Rebračom, sa kojom je bio u vezi pre šest godina i za koju su svi iz porodice navijali da im bude snajka.

 

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.