Zašto Igra prestola nije dobila nijednu nagradu?

Izvor: Mondo, 18.Sep.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto "Igra prestola" nije dobila nijednu nagradu?

Mnoge je iznenadila činjenica da najgledanija serija ove godine nije dobila nijednu Emi nagradu, a mi ćemo vam objasniti zašto je tako.

"Televizijski Oskari", nagrade Emi, dodeljene su u nedelju uveče, a serija "Sluškinjina priča" osvojila je sve glavne nagrade.

Glumica se ljubakala sa kolegom, muž tapšao! (VIDEO)

Pored nje, trijumfovale su serije "Big little lies", "Veep" i druge, ali među nominovanima nije bilo serija o kojima se ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mnogo pričalo, kao što su "Igra prestola" i "Tvin Piks".

PROCURELO: Ovo je osma sezona!

Organizatori nisu "ignorisali" kvalitet ovih serija, već pravila dodele nagrada imaju veoma striktne propozicije kada su u pitanju datumi emitovanja.

Da bi serija mogla da bude nominovana za Emi, neophodno je da barem polovina epizoda najnovije sezone bude emitovana između 1. juna prošle, i 31. maja ove godine.

"Tvin Piks" jeste počeo 21. maja, ali su emitovane samo četiri od 18 epizoda do isteka roka, dok je "Igra prestola" startovala kasnije nego ikada, 16. jula, pa nije bilo moguće da bude uzeta u razmatranje za ovogodišnje nagrade.

To znači da će i novi "Tvin Piks", i sedma sezona "Igre prestola" moći da uđu u konkurenciju tek sledećeg leta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.