Zaspao u avionu, pa ostao sam i zaključan

Izvor: JavneVesti.com, 13.Dec.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaspao u avionu, pa ostao sam i zaključan

Jedan putnik koji je zadrijemao na kratkom letu od Luizijane do Hjustona probudio se sam u mračnom, hladnom i zaključanom avionu.

Kada je avion sletio i svi putnici napustili letjelicu, osoblje iz nekog razloga nije primetilo da je Tom Vagner i dalje u svom sjedištu i da spava “snom pravednika”. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com <<
“Pušten je na slobodu” tek nakon što je pozvao svoju djevojku, koja je zatim kontaktirala avioprevoznika. 

“Mislila je da sam poludio. Rekao sam joj: ‘Debi, ja sam zaključan u avionu’”, kaže Vagner. 

United Express kompanija izvinila se zbog njegovog neprijatnog iskustva i obećala da će pronaći odgovorne za takav propust. 

“Šta da sam bio bolestan? Šta da sam dobio srčani udar i umro”, pita se on. 

To mu se srećom nije desilo, ali je zato propustio presjedanje za let do Kalifornije. Ipak, aviokompanija mu je platila smještaj u motelu, dala mu vaučer od 250 dolara i zamolila da o događaju ne priča nikome.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.