Zamalo poginuo na snimanjuNemanjića!

Izvor: Mondo, 27.Feb.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo poginuo na snimanju"Nemanjića"!

Glumac otkrio da ga je na snimanju serije od težih povreda spasao težak oklop koji je nosio.

Igor Pervić je kao Isak Drugi Anđeo snimao scenu juriša, a njegov konj se iznenada ritnuo i krenuo da juri za ostalim grlima.

"Sveti Sava" o ONOJ sceni i skidanju mraka!

"To uopšte nije bio naivan pad. Po scenariju je trebalo da ostanem sa svojim konjem iza vojske, ali kada su ostala grla krenula u trk i moj je potrčao, pa sam pao na zemlju", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glumac za "Informer".

Pervić kaže da je sva sreća što je na sebi imao oklop koji mu je ublažio pad.

"Samo sam se ugruvao, nije bilo ozbiljnijih povreda. Olakšavajuća okolnost bila je što vozim motor, pa znam kako da padnem, tako da sam već posle petnaestak minuta bio spreman za akciju", kaže Pervić.

On se požalio da im i vreme nije išlo na ruku tokom snimanja, jer su temperature napolju bile iznad 40 stepeni.

"Snimali smo pod punom opremom na toj vrućini. Ako je napolju bilo 40, kostimima, štitovima i oklopima smo sebi podigli temperaturu za još deset".



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.