Zabranjeno pušenje 21. februara u Novom Sadu

Izvor: Press, 20.Jan.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno pušenje 21. februara u Novom Sadu

Na mapi slavljeničkih koncerata Zabranjenog pušenja, povodom tri decenije albuma "Das ist Walter", je i Novi Sad u kojem bend nije nastupao dve godine
Tokom 2014. godine grupa Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležila 30 godina od objavljivanja albuma "Das ist Walter".
Posebno su se izdvojili rasprodati koncerti u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Skenderiji, kojim je proslava jubileja i zapoceta.
Na mapi slavljeničkih koncerata Zabranjenog pušenja je i Novi Sad gde će nastupiti 21. februara u kojem bend nije nastupao pune dve godine. Pored kultnih hitova, Novosađani će u Quarter-u biti u prilici da čuju i pesme sa 10. albuma benda "Radovi na cesti".

 
Prisećajući se nastupa održanog u februaru 2013. godine takode u Quarter-u, u nedavnom intervjuu za portal Remix Preš, Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson je izjavio da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rokenrolu.
Specijalni gosti Zabranjenog pušenja biće sastav Zbogom Brus Li.
Ulaznice za koncert će biti u prodaji po promotivnoj ceni od 800 dinara od 8. februara, dok će od 9. do 20. februara moći da se nabave po ceni od 1.000, dok će na dan koncerta, na ulazu u Quarter, koštati 1.200 dinara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.