Izvor: Blic, 19.Okt.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALJUBLJEN U 41. GODINI Ovo je devojka voditelja "Dnevnika"

Vladimir Jelić, voditelj "Dnevnika" na Javnom servisu Srbije, koji je nedavno proslavio 41. rođendan, u vezi je sa osam godina mlađom Novosađankom Jovanom Filipović.

Njih dvoje su već nekoliko godina u skladnoj vezi, ali voditelj retko u javnosti govori o svom ljubavnom životu. Iako je ona rodom iz Novog Sada, oni su odabrali da njihovo zajedičko mesto boravka bude Beograd.

Aktivni su na društvenim mrežama i sa prijateljima često znaju da podele romantične >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajedničke trenutke, pa tako uvek ih možemo videti zagrljene i srećne na fotografijama.

Inače, malo je poznato da je Vladimir nekada je pevao u horu, a sada kaže zapeva "kad ima glasa". Pevuši kod kuće ili u kafani, kad ga pogodi neka stara pesma, recimo "Stani, stani, Ibar vodo" ili "Kafu mi draga ispeci".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovu njegovu stranu još nismo upoznali: Pred kamerama je suzdržan, a u društvu njegove izabranice ga ne biste ni prepoznali (FOTO)

Izvor: Story, 19.Okt.2016

Vladimir Jelić, voditelj "Dnevnika" na Javnom servisu Srbije, koji je nedavno proslavio 41. rođendan, u vezi je sa osam godina mlađom Novosađankom Jovanom Filipović.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.