WHATSAPP UVODI NOVU FUNKCIJU -  ova opcija će vas oduševiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 11:28

WHATSAPP UVODI NOVU FUNKCIJU - ova opcija će vas oduševiti!

Mnogima će olakšati život!

Ako odlučite da napustite WhatsApp grupu koja postaje sve bučnija ili irelevantnija, aplikacija će objaviti obaveštenje koje svako može da vidi u ćaskanju.

To verovatno nije velika stvar u većini slučajeva osim ako se radi o grupi sa rođacima ili prijateljima koji su skloni da pitaju zašto ste otišli.

Prema izveštaju "WABetaInfo", WhatsApp radi na predstojećoj funkciji koja bi mogla da spreči neugodne sukobe tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što će vam omogućiti da izađete iz grupa bez postavljanja obaveštenja koje bi svi mogli da vide.

Aplikacija će obavestiti administratore grupe da napuštate grupu, kada funkcija postane dostupna.

Međutim, svi ostali neće znati da ste izašli iz grupe.

WABetaInfo je prvi put govorio o ovoj funkciji kada je Meta raspravljala o eksperimentisanju sa zajednicama, koje ljudi mogu da koriste za kombinovanje odvojenih grupnih ćaskanja "pod jednim kišobranom sa strukturom koja radi za njih."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.