Izvor: Njuz.net, 24.Nov.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulkanizeru prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma mart 2019.

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 24. novembar 2018, (Njuz) – Ognjenu Dabiću, vulkanizeru sa Zvezdare, prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma je 3. mart 2019. godine u 11:30 časova, saznaje Njuz.
Ovaj vulkanizer navodi da već neko vreme skoro uopšte ne uspeva da radi svoj posao, jer dobar deo dana provodi u telefonskim razgovorima sa mušterijama koje bi da zakažu zamenu guma.
– Ljudi su veoma neodgovorni što misle da u novembru mogu da zakažu zamenu guma za nekoliko dana. Odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << vozači postavljanje zimskih guma zakazuju u julu, eventualno avgustu – smatra ovaj vulkanizer i navodi da vozači koji tek treba da zakažu ne treba da očajavaju, jer postoji velika šansa da će mart biti hladan.
– Svakodnevno čitamo kako nas očekuje nikad hladnija zima, tako da će svi vozači koji početkom marta zamene gume sigurno desetak dana moći da ih koriste u vožnji po snegu, pre nego što krajem marta bude 30 stepeni – kaže Ognjen i apeluje na vozače da ovih dana počnu polako da zakazuju zamenu zimskih guma za letnje.
Marko Dražić

The post Vulkanizeru prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma mart 2019. appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.