Izvor: Njuz.net, 15.Jan.2021, 13:17

Vučić spasao Stamatovića iz zavejanog Zlatibora

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeČAJETINA, 15. januar 2021, (Njuz) – Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović našao se juče usred snežne mećave iz koje ga je, nadljudskim naporima, izbavio lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaje Njuz.
– Žurio sam na svečano otvaranje gondole i uleteo u pravu snežnu oluju. Bilo je nemoguće voziti u takvim uslovima, pa sam izašao iz automobila i krenuo peške – priča Stamatović.
– Dok sam se probijao kroz smetove, vetar je postajao sve jači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << a sneg je nemilice padao. Osetio sam da posustajem i da hodam sve teže i sporije – opisuje on detalje drame koju je preživeo i nastavlja – Bio sam na samom izmaku snaga, pao sam na kolena, svestan da nikad neću otvoriti gondolu kada se u tom užasnom kovitlacu vetra i snega pojavio Aleksandar Vučić. Izgledao je potpuno nestvarno, prkoseći oluji potpuno sam, bez kape i kišobrana. Prišao mi je, pružio ruku, podigao iz snega i poveo sa sobom. Kao kroz maglu se sećam ostatka puta. Znam da sam posrtao, padao, da me je Vučić sve vreme dizao i bodrio, da bi me na kraju podigao i odneo do početne stanice gondole. Tu sam se malo zgrejao, došao sebi i popio čaj koji je Vučić platio iz svog džepa – svedoči on o ovom herojskom činu i dodaje da zlatiborska gondola nikada ne bi bila puštena u rad da nije bilo predsednika i njegove divovske hrabrosti.
Aleksandar Vučić nije mnogo želeo da se osvrće na ovaj događaj. Skromno je prokomentarisao da je njegova dužnost da uvek pomaže predsednicima opština i da je najvažnije da je gondola puštena u rad.
– Uvek ću podržati značajne projekte koji vode Srbiju napred bez obzira na politička neslaganja koja možda postoje sa lokalnom vlašću. Bitno je da je Milan dobro i da je zahvaljujući meni ova gondola počela sa radom. Ovo je nešto što će poboljšati turističku ponudu Zlatibora, privući goste iz celog sveta i povoljno uticati na rast BDP-a – istakao je Vučić i pozvao sve građane da se provozaju gondolom od centra Zlatibora do njegovog najvišeg Tornika i uživaju u pogledu na napredak postignut tokom njegovog mandata.


Bojan Savić

The post Vučić spasao Stamatovića iz zavejanog Zlatibora appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.