Vučić najavio koncert Pearl Jama do maja 2014. godine

Izvor: Njuz.net, 05.Dec.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio koncert Pearl Jama do maja 2014. godine

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVučić će sledeće nedelje najaviti još nekoliko koncerata/FOTO: TANJUG - Sava Radovanović

BEOGRAD, 5. decembar 2013, (Njuz) – Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će američki bend Pearl Jam svirati u Beogradu najkasnije do kraja maja 2014. godine, a do kraja sledeće nedelje vicepremijer će otkriti imena još nekoliko bendova koji će uskoro posetiti srpsku prestonicu.
Kako je Vučić rekao, ovo treba da bude jasna poruka da su pred državom >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << svi jednaki i da niko ko ima bar jedan dobar album “neće moći da se izvuče”.
- Svi koji su u karijeri snimili neki dobar album, moraće zbog toga da sviraju pred beogradskom publikom. Pearl Jam je snimio dosta dobrih izdanja i očigledno su mislili da su nedodirljivi. E, pa, gospodo, niste nedodirljivi. Niko nije nedodirljiv za ovu vlast i svi će morati da odsviraju ono što su snimili – rekao je Aleksandar Vučić.
Prema njegovim rečima, Srbija će se tek tresti od koncerata.
- Na početku svoje karijere najavio sam da nema zaštićenih.Nastavićemo borbu protiv nedostatka dobrih koncerata bez pardona. Kao što vidite, ja nemam nikakav strah od toga da dovedem bilo koji bend u Srbiju, za razliku od prethodnih vlasti koje su bile ogrezle u korupciji i protekcionizmu kada je u pitanju organizacija koncerata – rekao je vicepremijer.
Vučić je zaključio da Pearl Jam neće biti jedini koji će svirati u Beogradu sledeće godine, ali je dodao da će više informacija o koncertima, koje će uzdrmati srpsku javnost, obelodaniti na konferenciji za štampu sledeće nedelje.
Dejan Nikolić
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.