Vraćaju se Nepristojni ljudi?

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćaju se Nepristojni ljudi?

Britanski glumac Nil Morisi, poznat po ulozi Tonija u hit komediji iz 90-ih “Nepristojni ljudi”, kaže da je moguć povratak te serije na male ekrane.

Morisi je, kako prenosi NME, tokom gostovanja na ITV-u, rekao da je cela ekipa serije voljna za povratak, ali da im nedostaje scenario.

“Zato što u mojoj branši sve počinje scenariom, i ako je scenario dobar… Martin, ja, Kerolajn i Lesli – svi smo rekli da ćemo prihvatiti. Sada samo treba da nateramo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Sajmona Naja (autora serije) da sedne i napiše scenario”, rekao je Morisi.

Serija “Nepristojni ljudi” emitovala se od 1992. do 1998. godine i pratila je lude avanture dvojice cimera – Gerija (Martin Kluns) i Tonija (Nil Morisi). Gerijevu devojku Doroti igrala je Kerolajn Kventin, a njihovu komšinicu Deboru, u koju je Toni bio opsesivno zaljubljen, igrala je Lesli Eš.

Kerolajn Kventin je u februaru izjavila da je nekada bila protiv povratka serije na male ekrane, ali da bi sada rado videla staru ekipu na okupu.

“Bilo bi fascinantno videti sve te likove 20 godina kasnije. Iako je zastrašujuće to što je prošlo 20 godina”, rekla je Kventin za TV Tajms.

Izvor: YouTube/ dan2050

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.