Izvor: Njuz.net, 12.Avg.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač električnog trotineta ugradio plin

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 12. avgust 2o19, (Njuz) – Jovan Stanković, privatni preduzetnik iz Beograda, prvi je vlasnik električnog trotineta koji je odlučio da u svog dvotočkaša ugradi pogon na plin.
Ovaj tridesetosmogodišnji vlasnik jednog popularnog beogradskog koncept-stora kaže da je više razloga zbog kojih se odlučio za plin.
– Najvažniji razlog je to što ću sada moći da vozim znatno duže nego dok sam imao samo električni pogon. Drugo, ponovo su najavili poskupljenje struje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i samo je pitanje dana kada će struja postati neisplativa kao izvor energije, a ja kao samosvesni milenijalac uvek gledam u budućnost – naveo je Stanković u izjavi za Njuz.
Na pitanje da li očekuje da će i drugi trotinetisti slediti njegov primer, naš sagovornik je optimista.
– Mislim da hoće. Vremenom će svi uvideti benefite plinskog pogona. Sada smo u eri električnih trotineta, sledeći korak su plinski trotineti, a potom možda i oni na hibridni pogon – kaže Stanković.
On navodi da je potencijal plina veliki, ali da ljudi toga još nisu svesni.
– To nije samo izvor energije. Ja sam već počeo da ispitujem kako bi plinska boca, koju nosim na svom trotinetu, mogla da se iskoristi da bude i mlazni pogon. Ukoliko uspem, u budućnosti nas možda očekuje i potpuno novi model trotineta. Nazvaću ga NITROtinet” – ponosno je završio Stanković.

Nenad Milosavljević
The post Vozač električnog trotineta ugradio plin appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.