Voleli ste Penny Dreadful? Imamo SUPER vest!

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voleli ste "Penny Dreadful"? Imamo SUPER vest!

Horor serija koja je očarala ljubitelje mračnih misterija se vraća!

Kanal "Showtime" naručio je još jednu sezonu serije koja je "iznenada" prekinuta, horor hita "Penny Dreadful".

Nova sezona zvaće se "Penny Dreadful: City of angels" i radnja će biti smeštena u Los Anđeles 1938, kada je "gradom anđela" vladala društvena tenzija, a verovanja su bila prožeta legendama donetim iz Meksika. Zaplet će se dotaći verovanja u "Svetu Smrt", prenosi "Varajeti". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Džon Logan, autor, scenarista i izvršni producent prethodnih sezona vraća se na te pozicije, dok još uvek nije poznato ko će tumačiti glavne uloge.

Fanovi su bili zapanjeni neočekivanim i nenajavljenim krajem serije u kojoj su glavne uloge tumačili Eva Grin i Džoš Hartnet. Priča o borbi dobra i zla uz "pojavljivanje" brojnih kultnih likova iz horor fikcije prekinuta je nakon 27 epizoda, a Logan je tada saopštio da je, nažalost, priči o gospođici Ajvs došao kraj.

Podsetite se!



Izvor: YouTube/PennyDreadful

Od nove sezone, za sada imamo samo ovu sliku!

Sometimes what’s dead doesn’t always remain.#PennyDreadful returns to @Showtime with Penny Dreadful: City of Angels. Set in 1938 Los Angeles, this next chapter will explore a mix of the supernatural within a genuine historical backdrop infused with Mexican-American folklore. pic.twitter.com/2QzPnTPDTL

— Penny Dreadful (@SHO_Penny) November 1, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.