Voditeljka se razgolitila: Hoćemo li te videti golu?

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka se razgolitila: "Hoćemo li te videti golu?"

Lepa voditeljka obradovala je svoje pratioce slikom u bikiniju, a mnogi su joj predložili da se slika za golišave naslovne strane muških magazina.

Voditeljka Bojana Ristivojević je nedavno dala otkaz na Televiziji Happy, a dok još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru, makar znamo gde letuje!

Ona je prvo posetila Vrnjačku Banju, a potom se uputila na Kopaonik odakle je sve svoje pratioce na Instagram obradovala slikom u bikiniju.

Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pozirala dok izlazi iz đakuzija, a u komentarima su pohvalili njen fenomenalni izgled, pa joj čak i predložili da pozira za naslovnu strane nekog muškog magazina!

Bojana za MONDO: "Šta god da radim, radim najbolje!"

"Hoćemo li te konačno videti golu u nekom poznatom muškom magazinu? Izgledaš kao model, baš svetski", "Božanstvena! Ni Meštrović ne bi tako izvajao", samo su neki od laskavih komentara upućenih voditeljki.

Pogledajte kako Bojana izgleda u malenom bikiniju OVDE.

Voditeljka dala otkaz, pa zablistala bez šminke!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.