Voditelj pobesneo: Povraća mi se od Bekamovih!

Izvor: Mondo, 13.Sep.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj pobesneo: Povraća mi se od Bekamovih!

Briitanski voditelj smatra da Bekamovi iskorišćavaju decu kako bi na njima zaradili još novca.

Britanski voditelj Pirs Morgan nije imao reči hvale za "brend Bekamovih", kada su ga u intervjuu za "The Sun" pitali šta misli o poslednje fotosešnu za "Vogue" na kojem se pojavila cela porodica - Viktorija, Dejvid, sinovi Bruklin, Romeo i Kruz, kao i ćerka Harper.

"Hteo sam da povraćam kada sam video te slike. Zapitao sam da li je moguće i da li granice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << više ne postoje? Naterali su decu da skaču okolo sa pištoljima na vodu. Konstantno ih hvataju za gušu da rade stvari kako bi provosali Bekam brend. Ne sviđa mi se to", istakao je brutalno iskreni voditelj.

Dejvid Bekam na sudu!

Dakle, ono što je najviše Morganu zasmetalo je to što smatra kako Dejvid i Viktorija koriste decu da bi zaradili na njima.

"Ne mrzim ih, ali ih ni ne volim preterano i način na koji guraju tu decu da prave novac za njihov brend me tera na povraćanje. Taj fotosešn za 'Vogue' je bio baš užasan", zaključio je on.

Da li se slažete sa voditeljem?

I njemu se dešava ono čega se plaše svi muškarci

View this post on Instagram

Victoria has worked long and hard to build an incredibly successful brand over the last ten years and I am so proud of her. I’m happy to be in a position to support her dreams. It was an honour to have been part of the October @britishvogue cover shoot to celebrate @victoriabeckham and my beautiful family, it’s out on Friday. Thank you @edward_enninful ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 3, 2018 at 9:36am PDT

View this post on Instagram

Thank you @britishvogue @mikaeljansson for these special pictures of me with @davidbeckham, @brooklynbeckham, @romeobeckham, @cruzbeckham, #HarperSeven and Olive. #VBsince08

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 3, 2018 at 9:33am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.