Voće koje izbeljuje zube

Izvor: Dzungla.org, 09.Jun.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voće koje izbeljuje zube

Pogledajte koje voće vam može podariti blistav osmeh.

Nije potrebno da trošite velike sume novca na preparate za izbeljivanje zuba. Rešenje za belje zube krije se u ukusnim voćkama.
Banana
Možda ne jezgro banane, ali kora sigurno može da vam zube učini beljim. Unutrašnjim delom kore banane izmasirajte zube i desni. Neka to masiranje traje bar dva minuta, a potom zube operite pastom. Nakon što nekoliko dana budete ponavljali primetićete da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << vam zubi već blistaviji.
Jagoda
Za jagode i njihovu moć izbeljivanja zuba ste sigurno čuli, a već godinama slovi i za namirnicu koja je pravi prijatelj zdravlju zuba. Naime, Opširnije

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.