Viktoria naredila Dejvidu seks pet puta dnevno

Izvor: S media, 08.Apr.2010, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktoria naredila Dejvidu seks pet puta dnevno

Supruga engleskog fudbalera Dejvida Bekama naredila mu je da moraju imati seks pet puta dnevno kako bi proširili svoju porodicu.

Tabloid "The Sun" saznaje da je bivša članica grupe Spajs Grls uvela ovaj "režim" u želji da što pre dobije kćerkicu. Par ima tri sina.

Viktoria je navodno za Uskrs koji su proveli na Karibima svom suprugu uvela striktni plan i program vođenja ljubavi. Iako je režim prekinulo njeno poslovno putovanje u London, očekuje se da će se sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sedmice u Los Anđelesu sve "vratiti na staro".

"Viktorija je očajna da zatrudni i postavila je režim za seks. Ono što Dejvid treba da učini je da proizvede dobru 'robu' kad god je to moguće i da stalno bude zainteresovan", rekao je izvor blizak paru.

"On je iscrpljen i pokušava da vrati energiju dok nema Viktorije."

Medijski predstavnici porodice Bekham nisu želeli komentarisati ove navode. Izvor: Sarajevo-x.ba

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.