Victorija Beckham se osmelila za drastičnu promenu looka

Izvor: Press, 14.Jun.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Victorija Beckham se osmelila za drastičnu promenu looka

Njena duga kosa privremeno je otišla u istoriju, a na njeno mesto došao je ultra popularni "lob"
foto: elle.rs
Nakon dugog vremena, poznata dizajnerka Victoria Beckham odlučila se da osveži svoj izgled, ali i da mu da notu letnje lepršavosti.
Duga i ravna kosa je poprimila sasvim drugačiji oblik, zahvaljujući stručnom timu koji je rešio da ova promena bude u skladu sa aktuelnim trendovima. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Vicky nam je na svom Instagram profilu prikazala kako je teklo šišanje, a drastična promena se odnosila na dužinu kose, s obzirom da je dizajnerka skratila skoro polovinu. 
Rezultat je blago valoviti lob, odnosno duži lob koji je veoma popularan ove sezone! 
Moramo da priznamo da ova chic frizura savršeno stoji lepoj Vicotoriji i osim što je osvežila njen look, ona je učinila da izgleda mnogo mlađe.
To svedoće i sledeće fotogorafije koje je Vicky podelila sa svojim pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.....

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.