Velikani pozorišta na poštanskim markicama (FOTO)

Izvor: S media, 24.Mar.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velikani pozorišta na poštanskim markicama (FOTO)

Povodom 27. marta Svetskog dana pozorišta, u Muzeju Nacionalnog teatra, u 18 časova biće otvorena izložba "Velikani Narodnog pozorišta na poštanskim markama". Postavka obuhvata 20 portreta autorke Marine Kalezić.

Na izložbi, koja će trajati do kraja aprila, nalaze se portreti Žanke Stokić, Branislava Nušića, Raše Plaovića, Dobrice Milutinovića, Čiča Ilije Stanojevića, Milana Grola, Huga Klajna, Ljube Tadića, Steve Žigona i mnogih drugih.

U nedelju je Svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dan pozorišta

Svi posetioci izložbe na poklon će dobiti besplatnu razglednicu na čijoj poleđini se nalazi marka Narodnog pozorišta. Ako žele nekome da je pošalju, mogu to da urade na licu mesta ubacivanjem u poštansko sanduče koje će biti postavljeno u muzeju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.