Večeras se spremite za nešto drugačije na Dragstoru

Izvor: Blic, 20.Nov.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras se spremite za nešto drugačije na Dragstoru

Najbolji klub u Beogradu i ovog vikenda će biti epicentar zabave

Dragstor klub namenjen je ljubiteljima elektronskog zvuka, ali I svima onima koji žele da pobegnu od standarnih i dosadnih stvari.

Već ovog vikenda očekuje nas zagarantovano dobar provod, pa je pravi trenutak da rezervišete svoje mesto.

Najzapaženija i najbolja tematska žurka pod nazivom "Let's be weird together" koja je obeležila prethodnu sezonu na Dragstor play-u, održaće se i večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tačno u ponoć.

Mesto koje bez svake sumnje može da parira i svetskim klubovima jeste ovo fenomenalno mesto koje se nalazi na reci. Žurke koje svakog vikenda okupljaju ljubitelje najboljeg provoda dokaz su da je Dragstor daleko ispred konkurencije.

Ako ste jedan od ljubitelja dobre muzike i još boljih žurki, onda bez sumnje i pitanja treba da rezervišete svoje mesto na Dragstoru, gde svakog vikenda preko stotinu ljudi ostane na samom ulazu. Nemojte čekati i budite deo najboljeg beogradskog provoda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.