VRATIO SE BIVŠOJ Pomirili se Džoni Dep i Vanesa Paradi

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE BIVŠOJ Pomirili se Džoni Dep i Vanesa Paradi

Nakon što je holivudskog glumaca Džonija Depa, još uvek aktuelna supruga Amber Heard optužila za za nasilje u porodici, Dep se u pokušaju da pobegne od medijskog pristiska, sklonio na svoje privatno ostrvo na Karibima, prenose svetski mediji.

Međutim, kako prenose tabloidi, Dep na Karibe nije otišao sam, da pati u tišini, već mu društvo pravi bivša dugogodišnja partnerka, Vanesa Paradi. Iako se nekoliko godina unazad spekulisalo da je Dep ostavio francusku glumicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pevačicu zbog mlade Herdove, par, koji ima dvoje dece, i nakon razlaza je ostao u dobrim odnosima.

- Videli smo ih da se maze i druže na plaži. Ona mu je jedina uteha, i od početka skandala na nejgovoj je strani - izjavili su susedi holivudskog glumca.

P

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svet ponovo obožava Džonija Depa: Glumac se vratio Vanesi Paradi?

Izvor: Story, 26.Jun.2016, 11:11

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu trenutno se domara na svom privatnom ostrvu na Karibima, a svetski mediji javljaju da tamo nije sam..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.