Američki vampir traži žrtve na Internetu

Izvor: NaDlanu.com, 09.Nov.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki vampir traži žrtve na Internetu

Mladić iz Sijetla traži na Internetu ljudsku krv. Posebno mu prija muška AB negativna ili O negativna krv. Šta je sa svetom danas?!

- Pozdrav svima koji ovo čitaju. Svoje ime ne mogu da otkrijem, ali znajte da sam vampir. Potreban mi je donor krvi. Biti donor nije zabavno, niti je povezano sa misticizom i seksom, ali može biti ukoliko to želimo. Tražim muškarca ili ženu koji bi želeli da budu donori. Preferiram muškarce, jer mi se oni više dopadaju kada su u pitanju krv i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << seks. Bilo bi odlično ako ste AB negativna i 0 negativna krvna grupa jer su to krvne grupe na koje sam navikao. Ovo bi bilo intimno iskustvo - napisao je dvadesetjednogodišnji "vampir" iz Sijetla u oglasu objavljenom na Internetu. Možda bi neko za novac i pristao... Krizno je vreme. I krv može biti roba na prodaju, što da ne? Posebno za ostvarivanje bizarnih maštarija ljudi koji previše gledaju serije "True Blood" i "Vampirski dnevnici" ili serijal filmova "Sumrak".

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vampir" putem oglasa traži donatore krvi

Izvor: B92, 09.Nov.2012

Jedan Amerikanac koji se predstavlja kao "vampir" postavio je na internetu oglas u kome traži donatora krvi...Mladić iz Sijetla (21) je u oglasu napisao da ne želi nikome da naudi, ali da mu je potrebna ljudska krv s vremena na vreme, prenose britanski mediji..."Pozdrav svima koji ovo čitaju. Svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.