Nazdravlje! Pogledajte trik u kome mađioničar kine i ostane bez glave

Izvor: Blic, 26.Okt.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nazdravlje! Pogledajte trik u kome mađioničar kine i ostane bez glave

Duhoviti mađioničar po imenu Rič Ferguson plašio je prolaznike trikom u kome mu glava naizgled spada sa ramena svaki put kada kine. Čovek je ulicama grada San Luis Obispoa širio jezu, ali i smeh.

Kako biste reagovali kada biste ugledali prolaznika koji je kinuo toliko jako, da mu je glava završila u rukama?

Upravo sa takvim prizorom susreli su se stanovnici kalifornijskog grada San Luis Obispoa, kada je iluzionista Rič Ferguson odlučio da se našali sa njima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ferguson je hodao uskom uličicom, a kada mu je u susret krenula nepoznata žena, kinuo je iz sve snage. Glava mu se "otkačila" od ramena i našla se u njegovim rukama, a iznenađena prolaznica je vrisnula.

Na sličan način reagovali su i svi ostali koji su nenadano postali "žrtve" ulične magije, ali susret sa mađioničarem na kraju se uvek završavao smehom, kada bi prolaznici shvatili da je u pitanju samo dobar trik.

VIDEO> Mađioničaru glava spada sa ramena svaki put kada kine:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pćiha: Kinuo i ostao bez glave!?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2012

Kako biste reagovali kada biste ugledali prolaznika koji je kinuo toliko jako, da mu je glava završila u rukama?!..Upravo sa takvim prizorom susreli su se stanovnici kalifornijskog grada San Luis Obispoa, kada je iluzionista Rič Ferguson odlučio da se našali sa njima...  Kinuo je toliko jako.... ..Ferguson...

Nastavak na Vesti-online.com...

Aaaaa, gde mi je glava?!

Izvor: Mondo, 26.Okt.2012

U susret "Noći veštica" jedan mađioničar je odlučio da svoje sugrađane preplaši pomalo bizarnim trikom...U kalifornijskom gradiću Sen Luis Obispo, uski prolaz između zgrada poslužio je mađioničaru Riču Fergusonu da postavi "sačekušu" i kada mu se neko približi, njegova glava "magično"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.