(VIDEO) Nata otkrila: Miodraga Kostića sam jako volela

Izvor: Press, 04.Jul.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Nata otkrila: Miodraga Kostića sam jako volela

"Kada volim, ja nisam normalna, na sve zaboravim. Miodraga sam jako volela, živeli smo zajedno četiri godine i bila sam presrećna. On je moj životni prijatelj", izjavila je u emisiji Nataša za svog bivšeg dečka, srpskog privrednika, Miodraga Kostića Koleta.
U nastavku emisije, pevačica koja čezne za nekim romantičnijim vremenima, priča o prinčevima na belom konju: "Nažalost, konji dolaze u četvorotočkašima i na dve noge, ali mene ne mogu da osvoje šampanjcima, cvećem i skupim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poklonima".
Nataša je u emisiji otkrila da trenutno nema dečka i da su izgledi da obnovi vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem još uvek neizvesni.
Emisija "Glamur kafe" biće emitovana u nedelju u 20 časova na Hepi televiziji, kada možete pogledati šta je još ova mlada pevačica otkrila o sebi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.