VIDEO: Kazna za selfije - 50 dolara, pa se vi slikajte

Izvor: Cafe.ba, 14.Avg.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kazna za selfije - 50 dolara, pa se vi slikajte

Američka komičarka Džena Kingsli je u parku prilazila ljudima koji su se fotkali i objašnjavala im da je mjesto u kojem se nalaze ''zona u kojoj je zabranjeno slikanje popularnih selfija'' i da je kazna za taj prekršaj 50 dolara

Američka komičarka Džena Kingsli našalila se na stanovnicima Njujorka tako što se predstavljala kao policajka koja je naplaćivala kaznu ljudima koji su se fotografisali.

Ona je u parku prilazila ljudima koji su se fotkali i objašnjavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << im da je mjesto u kojem se nalaze “zona u kojoj je zabranjeno sliikanje popularnih selfija” i da je kazna za taj prekršaj 50 dolara.

Džena je ovu skrivenu kameru postavila na svoj Jutjub kanal, a pogledajte reakcije zbunjenih ljudi kada im je ona prilazila da naplati kaznu.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.