VIDEO: Djevojke, zamislite da vam se ostvari najgora noćna mora!

Izvor: Cafe.ba, 04.Sep.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Djevojke, zamislite da vam se ostvari najgora noćna mora!

Nijedna pripadnica nježnijeg pola ne bi želila da je dečko prevari, a još manje da za taj gnusni čin sazna od njegove ljubavnice

Zamislite situaciju da vam na ulici priđe jedna vrlo lijepa i zgodna djevojka, koju prvi put vidite u životu, i saopšti vam da je već nekoliko puta spavala s vašim momkom.

Pride, još počne da vam se izvinjava kako nije imala pojma da vi postojite, ali da je to prekasno saznala na koju je naletela kopajući mu po mobilnom telefonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << i zamoli vas da joj oprostite. Šta biste uradile?

Pošto ju je zanimalo kako bi žene reagovale da im se ovako nešto desi, djevojka po imenu Andrea odlučila je da uradi mali socijalni eksperiment, tako što je na ulicama ispred jednog studentskog doma prilazila slučajnim prolaznicama i “prosipala” im priču da je ljubavnica njihovog dečka, a onda čekala njihovu reakciju, dok je njen pomagač sve to snimao skrivenom kamerom.

Naravno, nije joj bilo lako da pogodi koje djevojke nisu singl, a mnoge i nisu nasjele na ovu priču. Međutim, pogledajte kako su reagovale one koje se jesu “primile” na “žvaku” da im dečko švrlja i ima seks-aferu sa strane.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.