Izvor: S media, 21.Maj.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIV PRIZOR: Žrtva tornada je našla svog psa usred intervjua (VIDEO)

Snažan tornado poharao je u ponedeljak američku državu Oklahomu i odneo je 91 život. Među stradalima je i dvadesetoro dece, ali se strahuje da to nažalost neće biti konačan broj žrtava.

Naime, spasioci još uvek izvlače nesrećne ljude ispod ruševina, a situacija je naročito teška u predgrađu Oklahoma Sitija jer je područje gotovo u potpunosti sravnjeno sa zemljom a nekim delovima je izuzetno teško pristupiti.

Na teren su izašle >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i brojne televizijske ekipe, a ona CBS-ova je imala sreću i zabeležila dirljiv trenutak.

Dok je novinarka razgovarala s Barbarom Garsijom, sirotom i izranjavanom gospođom koja je jedva preživela tu strahotu, kolegica Megan je uočila njenog psića zarobljenog ispod ruševina.

"Mislila sam da mi je Gospod odgovorio na samo jednu želju, ali mi je ispunio obe. Zamolila sam ga oboje preživimo, i psić i ja - kazala je suznih očiju gospođa Garsia, kojoj je tornado istrgnuo ljubimca iz ruku dok im se kuća doslovno rušila na glavu.

(24sata.hr)

Foto: Printscreen YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.