Uvrede na verskoj osnovi i gađanje stolicama!

Izvor: Mondo, 22.Mar.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvrede na verskoj osnovi i gađanje stolicama!

Novi skandal u domaćem rijalitiju.

U rijalitiju Parovi na Happy televiziji dogodili su se novi incidenti.

Pored svađe troje učesnika, "pale" su uvrede na verskoj osnovi, ali i gađanje stolicom!

Učesnik Sulejman Spaho je najpre na televiziji sa nacionalnom frenkvencijom komentarisao muslimane, govorio kako ih "mrzi" i kako bi ih trebalo "pocepati".

"Produkcija odlučuje kako će kazniti učesnika, u pitanju će biti novčana kazna. Svaki vid >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << agresije, lošeg ponašanja, kao i vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi mi kažnjavamo," saopštila je produkcija.

Samo nekoliko sati kasnije, dogodio se novi incident u kojem su učestvovali Sulejman, Ivan i njegova devojka Jelena.

Spaho je najpre Marinkovića nazivao pogrdnim imenima za homoseksualce, onda polio Jelenu pićem iz limenke, a onda je Ivan uzeo stolicu i gađao ga. Obezbeđenje ih je razdvojilo.

U nedelju uveče, otac učesnika Milija fizički je nasrnuo na Vesnu Rivas, hvatao je za grudi i čupao za kosu. Pitanje je kako će produkcija reagovati na nove uvrede i nasilje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.