Izvor: Mondo, 04.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utešni kocert umesto Castle festivala

Festival u Smederevu otkazan zbog slabe prodaje karata. Judas Priest i Cavalera Conspiracy prvog jula na Tašu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan Castle Fest

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jun.2008

Smederevski Castle Festival je danas otkazan zbog loše prodaje karata. Festival je trebao da se održi 1.-5. jula u Smederevskoj Tvrđavi. Najavljeni su bili nastupi preko 40 bendova iz zemlje i sveta među njima su bili: Judas Priest, Cavalera Conspiracy, Evergray, Lordi, The Exploited, Helloween..

Nastavak na BalkanRock.com...

Otkazan "Castle Fest" u Smederevu

Izvor: Blic, 04.Jun.2008

Dugo najavljivani hevi-metal festival „Castle fest", koji je trebalo da se održi na tvrđavi u Smederevu od 1. do 5. jula, otkazan je. Kako organizatori ističu, razlog za ovakav potez je slaba prodaja ulaznica, jer je za ovu manifestaciju, na kojoj su najavljena brojna poznata imena sa svetske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.