Urošević: Prednost koju smo stekli nije dovoljna

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urošević: Prednost koju smo stekli nije dovoljna

Partija Slobodana Uroševića savršeno opisuje utakmicu kompletnog Partizana protiv Moldea u četvrtak. Krenuo je slabo, mogao je da bude i tragičar, ali se u drugom poluvremenu podigao i izrastao je u jednog od junaka crno-belih.
Imao je levi bek osvajača Kupa Srbije nekoliko odličnih prodora u drugom poluvremenu, a u samom finišu je asistirao Zoranu Tošiću za pobedonosni pogodak.
Ne znam šta nam je bilo u prvom poluvremenu. Bili su gosti mnogo agresivniji, dali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su nam taj gol, ali smo se vratili. Drugo poluvreme je bila druga priča. Asistirao sam i za to mi je drago, ali najvažnije je da smo pobedili. Ipak ova prednost nam nije dovoljna za miran revanš. Idemo na Molde kao da je 0:0 – kazao je Urošević posle meča.
Partizan je zbog kazne UEFA bio bez navijača. Na tribinama su bila samo deca, učenici fudbalskih škola.
Deca su mi nam pomogla svojim navijanjem. Svaka im čast, hvala im – dodao je Urošević.

The post Urošević: Prednost koju smo stekli nije dovoljna appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.