Uroš i Ava se pomirili u emisiji VB magazin

Izvor: Blic, 15.Apr.2013, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš i Ava se "pomirili" u emisiji "VB magazin"

Uroš Ćertić je gostovao u jučerašnjem izdanju emisije "VB magazin", a dobio je i priliku da porazgovara sa Avom Karabatić, koja je i dalje u kući. Razgovor je protekao prilično nategnuto, ali je voditeljka Marijana Mićić konstatovala da su se njih dvoje pomirili.

- Vidim zaljubila si se, kako ide? - upitao je Uroš Avu.

Starleta je uzdahnula i odgovorila:

- Ide, videćemo...

Kaskader je novom paru poželeo sreću, a svojoj bivšoj cimerki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz kombija čestitao je na nastupu na "Balkan song kontestu". On je iskoristio priliku da pozdravi neke od ukućana, uključujući i Soraju, čiji kačket ne skida s glave.

Marijana je prokomentarisala da su se Ava i Uroš sad pomirili i da mogu na kafu kad starleta izađe, ali izbačeni ukućanin nije bio oduševljen idejom, pa je odgovorio:

- Ih, sad, na kafu...

VIDEO> Uroš i Ava razgovaraju:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB: “Pomirili” se Ava i Uroš (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Apr.2013

Starleta i kaskader imali su priliku da porazgovaraju u emisiji "VB magazin", prvi put od Ćertićevog izbacivanja

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.