Upravo venčani!

Izvor: Mondo, 18.Jan.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravo venčani!

Komičar Stiven Fraj objavio da se venčao sa kolegom Eliotom Spenserom, koji je od njega mlađi 30 godina.

Foto: Twitter/Stephen Fry

"Ušli smo u prostoriju kao dve osobe, potpisali papir, i izašli kao jedna", napisao je komičar na Twitteru uz sliku iz opštine.

Stiven Fraj (57) i Eliot Spenser (27) bili su zajedno tek dva meseca, kada je stariji komičar zaprosio svog mlađeg kolegu, koji se trenutno probija u svetu stend-apa.

"San" piše da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su Stiven i Eliot početkom januara izvadili dozvolu za venčanje u Norfoku, i pošto ona traje 12 meseci, najavili da će se što pre venčati.

Isti list dodaje da je Eliot osoba kojoj Stivenovi prijatelji mogu da zahvale što mu je vratio osmeh na lice, jer je Fraj dugi niz godina bolovao od depresije i čak pokušavao sebi da oduzme život.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.