Upozorenje 4 znaka da si u zaista losoj vezi

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje 4 znaka da si u zaista losoj vezi

Prepoznaj ih na vreme...i beži koliko te noge nose...

Onaj mali unutrašnji glas želi nešto da ti poruči i govori ti da nešto nije u redu, ali ti se praviše da ga ne čujep. Svi ga imamo u sebi, ne brini se, nisi luda, ali retko ko ga čuje, jer smo naučeni da verujemo logici. Poslušaj ga ovaj put i dublje istraži činjenice.

Više se ni ne svađate

Nijedan par nije savršen i svi se svađamo. Iako svađe nisu prijatno iskustvo, one su način rešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << problema i dokaz da nam je još stalo. Međutim, ako ni toga više nema kod vas, očigledano je da ste postali toliko ravnodušni u vezi što je i najbolji pokazatelj u kom stadijumu je vaša veza.

Maštaš o životu bez njega

 Ako se često nađeš u razmišljanju kako bi tvoj život bio srećniji, zabavniji, bolji bez njega, mislimo da smo ti dovoljno rekle.

 Postoje 4 ponašanja koja su destruktivna za svaku vezu, a to su: neprestano kritikovanje partnera, odbijanje da preuzmete odgovornost za probleme, sarkastične primedbe( kojima želiš da pokažeš kako si bolja i superiornija od njega) i emocionalno zatvaranje, umesto otvorenog rešavanja problema. Ako je samo jedan od ovih glavnih problema prisutan i u vašoj, vreme je na stanete na put tome.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.